Wie zijn wij

Wij zijn Bert en Lia van Loo, woonachtig in Doornspijk op de prachtige Veluwe. Samen met onze beide zoons, Wilbert en Mark, runnen wij Veluwe-vakantiehuisjes. Wat 5 jaar geleden begon als een uitdaging, is ondertussen een leuke bezigheid geworden, waar ieder van ons een aandeel in heeft. Naast onze banen/studie, verhuren wij ondertussen 3 (privé)chalets. Wij raken telkens weer enthousiast van de positieve, mooie reacties van onze gasten, waarvan velen jaarlijks terugkerend zijn.
 
Ondanks dat wij hier al jaren  wonen, zijn wij iedere keer  weer onder de indruk van het werkelijk schitterende natuurgebied de Haere, een ongerept stukje  natuur in het groene hart van de Veluwe met als eyecatcher de eindeloze zandverstuiving. Regelmatig zijn wij daar zelf ook te vinden met onze hond  Zara (Golden Retriever),  zij mag daar heerlijk vrij rond rennen,  zonder storend te zijn voor anderen. Deze stuifzandvlakte wordt omgeven door bossen, waar eindeloos gewandeld kan worden.

De chalets

Onze chalets verschillen zich onderling van grootte en aantal personen, maar allen zijn ze schoon, comfortabel, netjes. 
Bij de diverse huisjes vindt u een beschrijving op de website met hun specifieke kenmerken. Alle tuinen zijn omheind,  zodat uw hond(en) veilig bij het huisje kan rondlopen. Uw auto kan bij het chalet geparkeerd worden. Ieder chalet heeft een schuurtje met  elektriciteit zodat  e-bikes kunnen worden opgeladen. 

Honden
Honden zijn zeer welkom bij ons: 2 honden zijn toegestaan, 3e in overleg. Honden mogen op de bank, mits gasten zelf zorgen voor kleden. Buiten het chalet moeten honden aangelijnd zijn, op de zandverstuiving kan vrij los gelopen worden. Geblaf van honden is zeer hinderlijk voor anderen. Wij verzoeken onze gasten hier rekening mee te houden en ze zeker niet alleen achter te laten in het chalet. Rekening houden met anderen is een eigen verantwoordelijkheid.

Website

De website is volledig vernieuwd met actuele foto’s en beschikbaarheidskalender. Alle relevante informatie vindt u hier.
Met een eenvoudige klik op het door u gewenste chalet,  krijgt u direct de beschikbaarheid te zien met de prijs. Na ontvangst van uw keuze, krijgt u van ons een bevestigingsmail, aanbetaling binnen 3 dagen, restantbetaling uiterlijk 1 week voor aankomst.


Ons bedrijf blijft in beweging

Voortdurend worden de chalets gerestyled en waar nodig aanpassingen/veranderingen tot stand gebracht. Begin volgend jaar staat chalet H7 op de planning om voorzien te worden van een overkapping met buitenhaard. 

Graag nodigen wij u/jou uit om te komen genieten van   RUST  -  RUIMTE  -  NATUUR.


Voel je Thuis  -  Weg van Huis

Welkom op veluwe-vakantiehuisjes.com

Natuurgebied De Haere, Doornspijk.png

Natuurgebied De Haere - Doornspijk